Do začátku turnaje nám zbývají 3 dny. Představme si také zajímavý doprovodný program!


Do začátku turnaje nám zbývají 3 dny. Představme si také zajímavý doprovodný program!
I letos se můžeme během turnaje těšit na bohatý doprovodný program. Krom házené si budou moci mladí házenkáři užít i dalších akcí, které se v hrací prodloužený víkend konají.

Obrázek
Do začátku turnaje zbývají 3 dny.

Již během pátku 7. června se v Litovli uskuteční akce Odpoledne na autobusáku. Pozvánku najdete na městském webu pod tímto odkazem. Páteční slavnostní zahájení započne v 18 hodin a vystoupí tradičně mažoretky Linetbells Litovel a letos pobaví také Šašek Viky.

Obrázek
Mažoretky Linetbells Litovel.

Během soboty 8. června se po celé Litovli uskuteční 20. ročník Hanáckých Benátek. Na náměstí od 12 hodin začne série několika koncertů, která vyvrcholí po 20. hodině. V parku Míru budou pro děti připraveny loutkové pohádky, minizoo, dopravní hřiště a spousta dalších her. Výstavy je možné si prohlédnout v Turistickém informačním centru, Muzeu Litovel a Muzeu harmonik. Krom toho bude možné vyjít i na radniční věž nebo se projet na pramici pod náměstím. Na tento kulturní svátek je vstup zdarma.

Obrázek
Program Hanáckých Benátek.

V areálu se Sokolovny se v pátek a sobotu můžete těšit také na skákací hrad. Nenechejte si během turnaje tyto akce ujít a určitě je navštivte.
4.6.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 311x