Přihlaste se na Litovel MINICUP 2021!


Přihlaste se na Litovel MINICUP 2021!
Pořadatelé z Tatranu Litovel věří, že koncem června 2021 bude již epidemiologická situací tak příznivá, že umožní uspořádat po loňské vynucené pauze 8. ročník turnaje miniházené Litovel MINICUP. V článku se dozvíte podrobnosti a odkaz na přihlášení.  TURNAJ PRO STARŠÍ MINIHÁZENOU JE JIŽ NAPLNĚN!

V loňském roce se kvůli první vlně celosvětové epidemie koronaviru Litovel MINICUP neuskutečnil vůbec. Pořadatelé z Tatranu Litovel však stejnou situaci nechtějí dopustit podruhé za sebou a připravili nový ročník turnaje v pozměněné formě.

Turnaj se uskuteční jako jednodenní samostatné turnaje v sobotu 19. června 2021 pro mladší miniházenou a v neděli 20. června 2021 pro starší miniházenou. Tato varianta byla zvolena, neboť není možné zajistit tradiční ubytování a stravování v ZŠ Vítězná.

I tak věříme, že pozvání přijmou i tradiční účastníci z Čech, kteří to mají na dojezd složitější. Také věříme, že vývoj opatření proti epidemii koronaviru již bude takový, že umožní 2 měsíce tréninku pro všechna družstva a že si tak děti budou moct konečně zasoutěžit!

Mezi zápasy budou pro družstva nebo jednotlivce připravena stanoviště s různými soutěžemi nebo atrakcemi a těšit se můžete také na tradiční občerstvení.  

Více informací v propozicích. Přihlásit svůj tým můžete v tomto odkazu.  

Na viděnou v Litovli na konci června!

Obrázek
HC Dukla Praha - mladší miniházená - vítěz ročníku 2019


Obrázek
Sokol Horka n.M.- starší miniházená - vítěz ročníku 2019
18.4.2021 | admin | Přečteno: 812x

Facebook

Partneři: