Litovel MINICUP se rozšíří na 16 družstev v každé kategorii - zbývají poslední volná místa!


Litovel MINICUP se rozšíří na 16 družstev v každé kategorii - zbývají poslední volná místa!
10. jubilejní ročník turnaje Litovel MINICUP přinese řadu novinek, které jistě ocení všichni účastníci. Některé si necháme až jako překvapení během turnaje, ale zásadní novinkou bude rozšíření ze 12 na 16 týmů v každé kategorii, přídání dalšího hřiště i ubytovacích kapacit. Více v článku.

V posledních ročnících jsme museli některé i tradiční účastníky už odmítat a bylo nám to líto. Proto jsme pro letošek připravili rozšíření turnaje na 16 týmů v každé kategorii.

Znamená to také změnu herního systému, kdy se budou hrát základní skupiny a potom boje o umístění. Na každý celek ale během 3 dnů čeká stejná porce 11 utkání jako dříve.

Aby se stihla odehrát všechna utkání, díky vstřícnosti ZŠ Jungmannova ul. budeme v pátek a v sobotu hrát nově i na jejich hřišti s umělým povrchem.

Obrázek


A vzhledem k tomu, že do školních tříd ZŠ Vítězná už nenarveme ubytovat další družstva, 8 týmů ubytujeme v budově Gymnázia Jana Opletala. I jim patří díky za vstřícnost.

Obrázek


Turnaj se tak rozšíří o 2 nová místa, ale nemusíte mít strach, vše je od sebe opravdu coby kamenem (nebo raději házenkářským míčem) dohodil.

Vše podstatné k turnaji se dozvíte v propozicích. V případě vašeho zájmu vyplňte přihlášku. Ale neváhejte, zbývají skutečn poslední volná místa!
24.3.2023 | admin | Přečteno: 411x

Facebook