Pátek je za námi, sobota začala prvními zápasy!


Pátek je za námi, sobota začala prvními zápasy!
Páteční házenkářský program je u konce. Večer nás při slavnostním zahájení pobavily mažoretky a Šašek Viky. Dnes nás čeká sobota a další zajímavé zápasy.

Obrázek
Zahájení turnaje s Šaškem Vikym. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.

V kategorii mladší miniházené máme po pátku zatím 3 družstva bez porážky. Ve skupině MA vyhrála svá všechna 4 utkání Házená Velká Bystřice a 3 vítězství ze 3 zaznamenal také domácí Tatran Litovel A. Ve skupině MB se pak daří Sokolu Kostelci na Hané - HK, který se 3 vítězstvími dominuje svojí skupině.

Obrázek
Zápas na novém hřišti u haly. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.

Mezi týmy starší miniházené si stoprocentní úspěšnost ve skupině SA připsaly týmy Sokol Hostěrádky-Rešov a Tatran Litovel A.  Ve skupině SB se pak dařilo Házené Velká Bystřice a Sokolu Velké Meziříčí.

Dnes turnaj pokračuje turnaj dalšími zápasy. Od 15 hodin budou po dohrání základních skupin MA a MB, respektive SA a SB započaty finálové skupiny. Do skupiny o 1. - 8. místo postoupí týmy, které obsadily základních skupinách jednu z prvních 4 příček. Ostatní týmy si pak zahrají skupinu útěchy.

Obrázek
Páteční zápasy na Sokolovně. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.

V sobotu také můžeme pozvat na kulturní akci Hanácké Benátky, která se odehrává po celé Litovli. Více informací v článku, který zval před turnajem na tuto akci.

Fotky z pátku jsou ve fotogaleriích Pátek 1, Pátek 2 a Pátek 3. Fotogalerie ze slavnostního zahájení je pod tímto odkazem.
8.6.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 395x

Facebook

Partneři: