Sobota naznačila favority na vítězství. Dnes se rozhodne, kdo zvedne poháry nad hlavu!


Sobota naznačila favority na vítězství. Dnes se rozhodne, kdo zvedne poháry nad hlavu!
V sobotu týmy rozehrály své finálové skupiny v obou kategoriích. Již dnes se dozvíme, kdo pozvedne pohár pro vítěze nad hlavu. Boje jsou ještě otevřené!

Obrázek
Domácí Tatran v zápase s HBC Olomouc. Foto: Kamil Lachnit. Více foto ve fotogalerii.

Mezi týmy mladší miniházené svádí tuhý boj ve finálové skupině M1 týmy Házená Velké Bystřice, Sokol Kostelec na Hané - HK a Sokol Velké Meziříčí. Všechna družstva zaznamenala pouze 1 porážku, a tak je dost možné, že o vítězi rozhodne vzájemný zápas, nebo dokonce skóre. Skupina o vítězství M1 hraje na hřištích Hala 1 a Hala 2, tak si tyto boje nenechte ujít. Skupině o umístění M2 zatím vládnou Vršovice. M2 hraje své závěrečné zápasy na Sokolovně.

Obrázek
Sokol Praha Vršovice v utkání proti Sokolu Čechy pod Kosířem. Foto: Kamil Lachnit. Více foto ve fotogalerii.

Ve starší miniházené zatím za vítězstvím míří Sokol Velké Meziříčí, který je bez porážky. Za týmem z Vysočiny následují Házená Velká Bystřice s jednou porážkou a Sokol Kostelec na Hané - HK. Ve skupině o umístění zatím vede tým Sokola Prahy Vršovic. V této kategorii muselo také včera ředitelství turnaje řešit nepovolený start hráče, kvůli čemuž bylo několik zápasů Sokola Hostěrádky-Rešov kontumováno.

Po dohrání všech zápasů proběhne slavnostní vyhlášení. Užijte si poslední chvilky litovelského turnaje!

Fotky ze soboty jsou ve fotogaleriích Sobota 1 a Sobota 2.
9.6.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 297x

Facebook