Litovel MINICUP 2024 je u konce. Turnaj ovládla Velká Bystřice a Velké Meziříčí!


Litovel MINICUP 2024 je u konce. Turnaj ovládla Velká Bystřice a Velké Meziříčí!
Litovel MINICUP 2024 je za námi! Mladí házenkáři odehráli ve 3 dnech celkem 146 zápasů a turnaj zakončili na slavnostním vyhlášení výsledků.

Obrázek
Mladší minici Velké Bystřice turnaj vyhráli. Starší miniházenkáři si pověsili na krk stříbrné medaile. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.

V nadstavbové skupině o vítězství kategorie mladší miniházené to nakonec bylo obrovské drama. Týmy Velké Bystřice, Velkého Meziříčí a Kostelce na Hané - HK měly stejný počet 6 vítězství. O tirumfu tak rozhodlo skóre ve vzájemných zápasech. Z výhry se radovala Velká Bystřice před stříbrným Velkým Meziříčím a bronzovým Kostelcem na Hané - HK.

Králem střelců se se 121 brankami olomoucký Michal Karady. Domácí výborně reprezentoval nejlepší brankář Dan Bredler. O titulu nejlepšího hráče turnaje rozhodovali trenéři a stal se jím Daniel Kadala z Velké Bystřice.

Obrázek
Velké Meziříčí ovládlo kategorii starší miniházené. Hráči mladší miniházené skončili na 2. místě. Foto: Pavel Štěpánek. Více foto ve fotogalerii.

Ve starší miniházené dominovalo družstvo Velkého Meziříčí. Tento tým během turnaje nepoznal hořkost porážky. Oproti kategorii mladší miniházené si první dva týmy pozici prohodili a nakonec tady skončila druhá Velká Bystřice. Medile za třetí příčku převzali opět hráči Sokola Kostelec na Hané - HK.

Nejúspěšnějším střelcem se 125 brankami této kategorie se stal Max Robeš ze Sokola Hostěrádky-Rešov. Trenéři zvolili nejlepším hráčem kosteleckého Lukáše Coufala a jako nejlepšího gólmana Jakuba Musila.

Fotogalerie jsou pod odkazy Neděle 1, Neděle 2 a zakončení.
11.6.2024 | Jakub Kolář | Přečteno: 482x

Facebook

Partneři: